trešdiena, 2009. gada 12. augusts

Un vēl vakar pie mums bija minibusu un autobusu streiks. no pilsētas uz townshipiem galvenais transporta līdzeklis ir grabažīgi minibusi, kurus parasti vada agresīvs šoferis un pavada viņa palīgs, kurš izkāries pa logu visu laiku svilpj un kliedz, uzrunājot katru dzīvu būtni, lai sēžas iekšā. pilsēta savukārt ir apsēsta ar nākamajā gadā gaidāmo futbola čempionātu un grib ieviest savu minibusu servisu (jo tie privātie ir tādi, kuriem bieži vien durvis ciet neveras).
minibusu šoferi uzreiz uztaisa streiku, autobusi pievienojas + streiks šeit nozīmē ne tikai to, ka viņi nekur nebrauc, bet viņi arī vaktē, lai neviens cits tos pa šoseju ejošos cilvēkus neņemtu. rokās gadās arī pa akmenim.
rezultātā uz townshipiem netikām un vilcieni bija maigi sakot nedaudz pilnāki...šis ir manējais, ārā tiku tikai tāpēc, ka kāds aizmugurē brutāli un ar kliedzienu izgrūda laukā, piezemējos gandrīz uz sejas.

3 komentāri:

  1. Sastrēgumstunda. Darbaļaudis atgriežas sabiedriskajā transportā no darba.Pārpildītā autobusā pie jaunkudzes muguras stāv cieši piespiests jauneklis.
    - Jūs tur, - meiča uzrunā puisi, - cik reizes jūs mani bakstīsiet ar to daiktu?
    - Kādu daiktu? Tas nemaz nav tas, ko jūs domājāt. Tas ir naudas maks ar manu algu.
    - Baigais darbarūķis. - meiča ironizē, - Tad jau jūsu alga pēdējo desmit minūšu laikā ir cēlusies četras reizes.

    ________________________

    Vīrieša loģika:
    Iekāpj vīrietis pārpildītā autobusā un nevar izdomāt kā uzrunāt priekšā stāvošo personu, lai padod naudu konduktorei, uz "tu" vai uz "jūs".
    Sāk domāt:
    šis autobuss ir ekspresis - taatad ja šis cilvēks neizkāpa iepriekšējā pieturā, tad viņš brauc uz manu mikrorajonu. Viņam rokās ir ziedi - tātad brauc pie sievietes. Ziedi ir skaisti - tātad brauc pie skaistas sievietes. Manā mikrorajonā ir tikai divas skaistas sievietes - mana sieva un mana mīļākā. Pie mīļākās viņš nebrauc, jo pie mīļākās braucu es - tātad brauc pie manas sievas. Manai sievai ir divi mīļākie - Kārlis un Juris, Kārlis pašlaik ir komandējumā...
    Pēc brīža:
    "Klau, Juri, esi tik labs - padod naudu konduktorei!!!"

    ____________________

    Pārpildītā autobusā:
    - Jūs izkāpsiet.
    - Tas ir jautājums?
    - Nē, brīdinājums.


    ________________________

    Agrā rītā pārpildītā autobusā lien iekšā vecmāmuļa ar maisu un skaļi bļauj: - Veči, uzmanīgi, olas! - Ko tad tu, muļķe, lien pārpildītā autobusā ar olām? - Es ne jau ar olām, bet ar naglām.



    _________________________

    Mūks brauc pilnā autobusā. Stumdīšanās un grūstīšanās. Kāda jauna sieviete tiek piespiesta mūkam cieši klāt. Viņa sajūt ko cietu, veras ar sķelmīgu skatu pret mūku un koķetīgi nosaka: "Oh-ho-ho... !"
    Mūks atbild: "Tas, meitenīt, nav nekāds oh-ho-ho, tās ir klostera atslēgas".

    ______________

    AtbildētDzēst
  2. no vienas puses - labi, ka šie lietas ņem nopietni un dara (streiko pa īstam). no otras - ja tas pēkšņi skar tevi pašu..

    AtbildētDzēst
  3. jā, man jau arī patīk, ka tā sirsnīgi. lai gan tie akmeņi sviedēji jau visbiežāk ir tie, kurie vienkārši gribas sviest ar akmeni un ir diezgan vienalga, kas par iemeslu. šonedēļ pārmaiņas pēc streiko vilcieni, nevis minibusi. sajūta tāda, it kā vienkārši pilsēta izvingrina visus savus muskuļus.

    AtbildētDzēst