pirmdiena, 2009. gada 10. augusts

Sieviešu dienas izpriecas.


pateicoties sieviešu dienai dāfrikā ekstra brīvdiena un trīs dienu brauciens ar vabolēm (tūristi bieži vien Keiptaunā dabū īrēt 20-30 gadus vecas VW vaboles) uz ziemeļrietumiem.


(te un turpmāk manas bildes)

redzēju brīnišķīgu d-āfrikas daļu - rietumu piekrast ar ar kalniem, okeāna krastu, auglīgu augsni, līdz ar to krūmiem, apelsīnkokiem, citronkokiem, savvaļas strausiem un gazelēm.








ir žēl, ka šī ir d-āfrikas daļa, ko neredz vairums tās iedzīvotāju, tikai tāpēc vien, ka vajag mašīnu un benzīnu, lai to redzētu. Kādreiz bijusi īstā bušmeņu (vietējo iedzimto) teritorija, tagad ir retā vieta d-āfrikā, kur melnādaino īpatsvars ir tikai kādi 5%. Auglīgās un skaistās zemes ieņēmuši neglītie un mantrausīgie baltie šortos un sandelēs.

Bet šur tur vēljoprojām sastopamas bušmeņu atvases, kuras diezgan labi atpazīstamas pēc to specifiskās sejas uzbūves – atvirzītas ausis, šauras acis, ass, izteikts žokļa kauls. un sievietēm - dibens tik liels, ka var bļodu uzlikt un krūtis tik lielas, lai ir kā atsvari. vietējais stāstīja, ka viņa kolēģei birojā ir īpašs krēsls, jo parastajos krēslos dibens neietilpst. šitam man diemžēl bildes (pagaidām) nav, lai gan pati redzēju un acis atraut nevarēju.




4 komentāri:

  1. šitās ir tavas bildes vai interneta stafs? lūdzu pieraksti pie bildēm klāt ja tā ir tavas. plīz :)

    AtbildētDzēst
  2. "negliitie un mantrausiigie baltie"
    skatos, rasisms mums te zelj un plaukst.

    AtbildētDzēst
  3. es drīzāk teiktu sarkasms ne rasisms šoreiz

    AtbildētDzēst